Verisure

Fijn dat ik u op mijn eigen VLC / Verisure pagina welkom mag heten.

Mag ik me aan je voorstellen?

Mijn naam is Sidney en ben (ABV-gecertificeerd) senior adviseur / installateur van woningen en/of bedrijven bij Verisure beveiligingssystemen. 

Kies producten voor informatie

Ik ben regelmatig op Village Le Chat te vinden in de woning van mijn ouders, die tevens eigenaar / webmaster van deze site zijn. 

Kent u Verisure (van de tv)? Ons systeem is erkend door de overheid.

Na een alarmmelding controleren wij eenvoudig op onze meldkamer de juistheid. Door deze zekerheid handelt de politie de melding als een serieuze PAC melding (Particuliere Alarm Centrale) af.
Met andere woorden, de politie komt, indien er voldoende aanleiding en capaciteit is, ter plaatse. In ieder geval kunt u altijd op mijn collega’s van Verisure rekenen.

Dit in tegenstelling tot andere aanbieders die uitsluitend uzelf een seintje geven op uw smartphone en u het vervolgens mag bekijken.

Verisure maakt deel uit van het meer bekende Securitas. Wij zijn in Europa de grootste beveiliger van particuliere woningen en kleine bedrijven. 
Gaat u op vakantie ( misschien naar Village le Chat) en/of heeft u haast? 

In dat geval installeer ik de componenten, inclusief de standaard mistgenerator, eventueel persoonlijk binnen 24 uur of zelfs direct nadat u uw handtekening heeft geplaatst. (buitencamera’s vragen meer tijd)

Wilt u een betrouwbaar advies, gevolgd door een juiste installatie, dan zie ik uw uitnodiging heel graag tegemoet. Een berichtje is voldoende.
Bel me persoonlijk op 06 – 15 55 36 88. 

Belt u liever met Verisure zelf vraag dan of Sidney / kantoor Naarden langs kan komen. Uiteraard geheel vrijblijvend en het maakt niet uit waar u in Nederland woont.